Aanbouwprojecten

Voor hoogwaardige aanbouwprojecten schakelt u ons in. Bouw- en Onderhoudsbedrijf De Kock in Alblasserdam is uw vertrouwde aannemer voor aanbouwprojecten die uw leefruimte uitbreiden en transformeren. Of u nu droomt van een extra slaapkamer, een ruimere woonkamer, of een stijlvolle uitbreiding van uw zakenpand, wij realiseren het voor u.

Aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant
Totale ontzorging
In-house vervaardiging van houtwerken

De aannemer voor uw aanbouwprojecten

Een aannemer inschakelen voor een aanbouwproject kan een ingrijpende beslissing zijn, maar dankzij ons Bouwgarant-keurmerk bent u met ons verzekerd van kwaliteit. Ons team van experts in nieuwbouw heeft de kennis en het vakmanschap om uw aanbouwprojecten tot een succes te maken. Wij begeleiden u bij elke stap, van het ontwerp en de planning tot de daadwerkelijke bouw. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat uw aanbouwproject naadloos aansluit bij uw bestaande woning of bedrijfspand en voldoet aan al uw verwachtingen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag om een prijsopgave voor uw project

Wilt u uw woning of zakenpand uitbreiden en genieten van extra ruimte? Huur dan Bouw- en Onderhoudsbedrijf De Kock in als uw aannemer voor aanbouwprojecten. Met onze toewijding aan klanttevredenheid en vakmanschap kunt u erop vertrouwen dat uw aanbouwproject een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag een offerte op maat aan.